Az oldalon található információk tulajdonjoga

A rovitex.com internet cím alatt található tartalmak tulajdonosa a ROVITEX Homedeco Kft. Az internetes oldalon található információkat bárki szabadon olvashatja, a későbbi megtekintés, vagy értelmezés céljából lementheti számítógépére, vagy kinyomtathatja. Tilos azonban a jogtulajdonosok engedélye nélkül az oldalon található információk továbbhasznosítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és engedély nélküli megjelenítése. A megjelenített anyagokkal kapcsolatos minden további jogot a ROVITEX Homedeco Kft., mint a hasznosítási jogok kedvezményezettje fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti.

A személyiségi jog és az adatok biztonsága

A rovitex.com internetes oldal tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. A regisztráció során megadott e-mail cím titkos, kivéve abban az esetben, ha a felhasználó külön kéri, hogy publikus legyen, és bárki számára hozzáférhetővé válik. A ROVITEX Homedeco Kft. ebben az esetben nem vállal semmiféle felelősséget az e-mail címmel kapcsolatos visszaélések miatt. A ROVITEX Homedeco Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráció során megadott e-mail címre saját és partnerei szolgáltatásairól, híreiről tájékoztató hírlevelet küldjön. A rovitex.hu látogatottságáról statisztikát készítünk az oldal folyamatos fejlesztése érdekében. A ROVITEX Homedeco Kft. kijelenti, hogy az így birtokába kerülő adatokkal semmilyen módon nem él vissza.

Internetes hivatkozások

Bárki szabadon elhelyezhet a saját weboldalán a rovitex.com-ra mutató internetes hivatkozást. Szigorúan tilos a ROVITEX Homedeco Kft. írásos engedélye nélkül a rovitex.hu bármelyik oldalát más weboldalak keretes alkalmazásaként, mintegy saját oldalainak részeként futtatni. A ROVITEX Homedeco Kft. és a honlap tartalmáért és fejlesztéséért felelős független tanácsadók elhatárolják magukat azoktól az esetektől, amikor szándékaiktól eltérő, vagy jogszabályokba ütköző tartalmat hordozó oldalakon helyeznek el a rovitex.com-ra mutató internetes hivatkozásokat.