• Az összefogás jegyében
  2020.11.11.

A jelenlegi vírushelyzet valamennyiünk életében sok-sok kihívást teremt. A mindennapjaink részévé vált a maszk viselése önmagunk és természetesen mások védelme érdekében. Ezért segítséget szeretnénk nyújtani Önöknek azzal, hogy a RoviMed szájmaszkokat jelentősen kedvezőbb – 495.- Ft/ db – áron elérhetővé tesszük a Mintaboltunkban, természetesen a tőlünk megszokott minőségben. A szájmaszkok magyar szabvánnyal rendelkeznek, moshatók, többször használhatók és fertőtleníthetők, valamint elérhetők fehér, fekete és mintás változatban is.

Kérdés esetén keressék bizalommal munkatársainkat az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: + 36 30 500 94 17

E-mail: mintabolt@rovitex.com

Vigyázzunk Egymásra!

 • 2020 Őszi vásár
  2020.09.01.
 • Családbarát munkahely
  2020.08.10.

A Rovitex Homedeco Kft. 2020-ban megpályázta a Családbarát munkahely minősítést. Júniusban zajlott le az audit, és büszkén jelenthetjük, hogy vállalatunk elnyerte a megtisztelő minősítést.
Mit is jelent ez a védjegy? A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (továbbiakban CSBO) által kiadott Családbarát Hely tanúsító védjegy működésének legfontosabb elemei az etikus magatartás iránti elkötelezettség és a szilárd etikai alapok. Az audit során számos területen vizsgálódott az auditor: Családbarát attitűdök, pl.- a GYES-ről visszatérő kollegák segítése a munkához való visszatéréshez, támogatási rendszerek, munkaidőbeosztás, szabadságtervezés, családos rendezvények, stb.
Mi jelent számunkra, mint munkaadó, ez a tanúsítvány?
Fontosnak tartjuk, hogy ezzel védjeggyel meg tudjuk mutatni a külvilág felé, hogy vállalatunknál fontos érték az emberi méltóság, a családi- és magánélet tiszteletben tartása, mások tisztelete, a felelősség, a megbízhatóság, a jogszabály követő, valamint a tisztességes üzleti magatartás. Ezen alapértékek mentén gondolkodunk, érzünk és éljük életünket, alakítjuk munkahelyi közösségünket, normáinkat.
Mit jelent számunkra, mint munkavállaló, ez a tanúsítvány?
Olyan munkahelyen tudunk dolgozni, ahol odafigyelnek rám, együttműködő és rugalmas a vezetés, olyan értékek és normák alapján működünk együtt, melyek számunkra nemcsak, hogy elfogadhatóak, de biztonságot is nyújtanak. Számos pluszt biztosít a vállalat számunkra, odafigyelve a családjainkra is, pl. Mikulás parti a gyerekeknek, Babakötvény, szűrővizsgálat, képzések.
Mit jelent ez a munkaerőpiac, a leendő dolgozók számára?
Ez a védjegy mutatja a Rovitex-nél állásra jelentkezők részére, hogy ide érdemes jönni, nálunk jó dolgozni.

 • Mintaboltunk a Rovitex központba költözött.
  2020.06.23

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-18.00, szombat: 9.00-13.00
Elérhetőségek: mintabolt@rovitex.com +36 500 94 17

 • Tájékoztató
  2020.05.12.
Tisztelt Partnerünk!
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel, a könnyebb elérhetőség miatt, már Komlón is elérhetőek szájmaszkjaink a Prevenció Patika – ban. Illetve online is rendelhető termékünk raktárról, weboldalukon keresztül.
 • Mintaboltunk 2020. május 11-étől újra nyitva tart.

  2020.05.08.

Az új szabályozások lehetővé teszik, hogy mintaboltunk 2020. május 11-étől újra megnyisson, így hétfőtől sok szeretettel várjuk Önt üzletünkben.

Rovitex Mintabolt
Park Center, 7632 Pécs, Siklósi út 68/A
+36-30/500-94-17, mintabolt@rovitex.com
 • Tájékoztató
  2020.04.09.

Tisztelt Partnerünk!

A húsvéti ünnepek miatt mind kollegáink, mind a GLS futárszolgálat megérdemelt pihenését tölti a hosszú hétvégén, ami azt jelenti, hogy pénteken április 10-én és hétfőn április 13-án a munkaszüneti napok alatt nem dolgozunk.
Jövő héten kedden, április 14-én indul újra a munka, emiatt a megrendelések előreláthatólag a hét második felében érnek oda Önökhöz. A szájmaszkokat változatlanul folyamatosan, a heti rész-szállítás rendszerében küldjük.

Megértésüket köszönjük!

Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó pihenést kívánunk!
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

A Rovitex csapata

 • Tájékoztató
  2020.03.26.

Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a vállalatunk által gyártott szájmaszkok iránt.
Maszkjaink megfelelnek a magyar szabványnak, 30-60 fokon moshatóak, sterilizálhatóak, autóklávban fertőtleníthetőek.
Óriási az igény, megfeszített tempóban dolgozunk, napi gyártásban vagyunk. Sajnos kapacitásunk véges, ezért nem tudunk minden érdeklődőt azonnal kiszolgálni. Mind a kormányzati kérésnek, mind saját prioritásuknak megfelelően kiemelten kezeljük az egészségügyi intézményeket és a közfeladatokat ellátó hivatalokat.

Megkeresésüket a lehető leghamarabb próbáljuk feldolgozni.

Megértésüket köszönjük!

 • A RoviMed szájmaszkok 4 típusban érhetőek el:
  2020. március 23.
 1. Medicare: speciális orvosi felhasználásra tervezett, 100%-os pamut alapanyagból készült műtéti szájmaszk.
  Használati útmutató
  Megfelelőségi nyilatkozat , Megfelelőségi nyilatkozat 2021.03.08.
 2. Low pore: speciális szövésű, kis átlagos pórusmérettel (50 mikrométer) rendelkező, PES-alapanyagból készülő műtéti szájmaszk.
  Használati útmutató
  Megfelelőségi nyilatkozat
 3. Technikai: kis átlagos pórusmérettel (100-150 mikrométer), jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkező, PES-alapanyagból készülő műtéti szájmaszk.
  Használati útmutató
  Megfelelőségi nyilatkozat
 4. Acril: akrilbevonattal rendelkező, 1 mikrométer alatti átlagos pórusmérettel jellemezhető műtéti szájmaszk.
  Használati útmutató
  Megfelelőségi nyilatkozat
 • Tájékoztató
  2020. március 19.

A kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk tájékoztatni benneteket, Önöket.

A múlt héten bejelentett veszélyhelyzet kapcsán megvizsgáltuk, mi az, amivel a leginkább segíteni tudunk ebben a rendkívüli állapotban. A Rovitex, mint az ország egyik vezető textilipari cége, a helyzetet átérezve, a maximális társadalmi felelősségvállalás tudatában azonnal megkezdte az átállást a stratégiai fontosságú, Magyar Szabványnak megfelelő (MSZ 4209:2011), többször felhasználható, sterilizálható és tisztításra alkalmas, autoklávozható orvosi szájmaszkok gyártására. A RoviMed-szájmaszkok alkalmasak a cseppfertőzés által közvetített infekció megállításra.

A Rovitex már januárban elkezdte egy speciális orvosi textilcsalád, az antibakteriális termékvonal fejlesztését a Pécsi Tudományegyetemmel közösen, így a megfelelő tudás, laboratóriumi eredmények és tapasztalatok birtokában nagyon gyors lépéseket tudtunk megtenni. Felhasználva nagy gyártókapacitásunkat és raktárkészletünket álltunk neki a gyártásnak, így a hétvégére már napi 35.000 db szájmaszkot állítunk elő. Az alapanyagok tekintetében alapos kiválasztást folytatunk, csak olyan, az egyetem által bevizsgált alapanyagot használunk, ami megfelel az előírásoknak.

Elsősorban a betegellátás frontvonalában dolgozókat, az egészségügyi intézményeket és a közfeladatot ellátó szervezeteket szolgáljuk ki, de a RoviMed-szájmaszkok a lakosság számára a patikákban is elérhetőek lesznek.

Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Kitartást kívánok mindenkinek.

Romeisz Norbert