25 év a textiliparban: a Rovitex homedeco továbbra is lendületben

25 év a textiliparban: a Rovitex homedeco továbbra is lendületben>

A Rovitex életében továbbra is pezsgés, a változatosság, a dinamizmus uralkodik. Még be sem köszöntött az ősz, a vállalat máris piacra dobott egy új kollekciót, három nappal később már nagyszabású, többnapos jubileumi rendezvényt szerveztünk, amit megelőzően Romániában is részt vettünk egy szakmai vásáron. A hónap végén az Otthon Neked Akadémián közreműködtünk előadóként, miközben további terjeszkedésen dolgozunk.

Az őszről sokaknak az elmúlás, a lelassulás időszaka jut eszébe. Egy piaci szereplő azonban nem teheti meg, hogy parkoló pályára álljon, lelassítson. A folyamatosan innovációra törekvő Rovitex sem tesz másként.

2022. augusztus 30-án debütált új, őszi kollekciónk. A lelassuló, elcsendesedő természet köszön vissza a kollekció egyes darabjain. Az új függönyök bármelyike alkalmas arra, hogy egy lakást a szezonnal összecsengő, meghitt otthonná varázsoljon. A vásárlóélmény pedig nem korlátozódik a kiválasztásra, hiszen a cég munkatársai a megvalósításban is segítenek. A nálunk vásárolt termékeket például kérésre fel is szerelünk. A mintaboltokban a függönyökön kívül tapétákat, szőnyegeket, díszpárnákat és fürdőszobai textíliákat is talál az érdeklődő.

A Rovitex Group idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A jubileum alkalmából szeptember elején többnapos partnertalálkozót, illetve őszi vásárt tartottunk a cég reménypusztai telephelyén. Az eseményt olyan programok színesítették, mint divatbemutató, karnisbemutató, vásár, előadások, illetve a többéves partnereknek hűségoklevelet is átadtak.

Az Otthon Neked Akadémia őszi tervezői szakmai képzés-sorozata 2022. szeptember 28-án startolt. Az akadémián a legfrissebb nemzetközi trendek, a szakmai fejlődés és a gyártói információk találkoznak. A képzés-sorozat célja, hogy segítse a tervezői munkát, a valós helyzetekben való magabiztos döntések meghozatalát, illetve, hogy első kézből, hitelesen, magától a gyártóktól, tanulhassanak a résztvevők a termékekről, innovatív megoldásokról. A Rovitex a program keretében az új tapétákról és textilekről tartott előadást.

A nemzetközi terjeszkedés sikerét mutatja, hogy immár öt országban működik leányvállalatunk. Ennek az expanziónak a része az is, hogy idén egy új, exkluzív showroom-ot nyitottunk Zágrábban. Jelenleg pedig dolgozunk egy budapesti és egy dél-németországi bemutatóterem megnyitásán is.

 

Az új kollekcióról itt tájékozódhat részletesebben: katalógusok

Social media oldalunk:

Facebook

Instagram