Amit a Wallton festhető Rasch tapétákról tudni érdemes

Amit a Wallton festhető Rasch tapétákról tudni érdemes>

Rasch Wallton festhető tapéták


A Rasch kollekciónk egyik minőségi tapétája a Wallton. Ezen tapéták és lábazati szegélyek kiváló minőségű speciális anyagból készülnek.

Mit jelent a CE szimbólum?

A CE-megfelelőségi nyilatkozat bizonyos termékekre vonatkozó EU-jog szerinti minősítés a termékbiztonsággal összefüggésben. A CE nyilatkozat alkalmazásával a gyártó igazolja, hogy a termék megfelel a hatályos európai irányelveknek.

Mit jelent az FSC szimbólum?

2009 óta elértük azt a további mérföldkövet, hogy sikeresen, szinte teljes mértékben (akár 98%-ban) áttértünk az FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező aljzatokra. Ez azt jelenti, hogy az összes fából készült Rasch tapéta hátlapja és nem szőtt anyaga fenntarthatóan kezelt erdőkből készül. A Forest Stewardship Council (FSC®) egy nemzetközi, magán- és non-profit szervezet, amely az erdők környezetbarát, társadalmilag elfogadható és gazdaságilag fenntartható használatáért kampányol, és amelyet világszerte környezetvédelmi szervezetek támogatnak.

Rasch filozófia
“Az élet titka a szépség keresésében rejlik”

Az emberek azokban a dolgokban találják meg a szépséget, amelyeket szeretnek. Érzékeny fogyasztói márkaként a Schnell ígéretet tett arra, hogy segít az embereknek szépséggel és örömmel berendezkedni.

Ennek érdekében a Schnell új mércét állított fel magának, és új mércét ér el a tapétagyártás művészetében. A hangulatos otthon titka abban rejlik, hogy személyes kedvenc tárgyait és stílusos elemeit kombinálja. Csak az élet és a design összekapcsolásával lehet igazán személyes menedéket teremteni.

A tapétákkal való munka nagy hagyományainak köszönhetően gyorsan kitalál szokatlan és modern dizájnokat. A tapéták készítése és gyártása során ez a családi vállalkozás egy különösen kedves tudományágat keresett. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a kiváltságos kevesek közé tartozzanak, akik beléphetnek az Ön otthonába, és termékeikkel támogathatják a vásárlókat a gyönyörű környezet megteremtésében.

A szép pillanatokhoz tér és idő kell. A háttérképek kis műalkotások, amelyek minden helyiséget személyesen díszíthetnek, és elbűvölhetik a nézőt.

Négy nemzetközi tervezőstúdióban készülnek a mintás és színű háttérképek. A tapéták sikeres alapot jelentenek arra, hogy bármilyen típusú szálláson saját stílusát rögzítse. A trükk az, hogy a nemzetközi piacokon elérhető változatos dizájnok közül válassza ki a lakókörnyezete számára megfelelő dizájnt, és kompromisszumok nélkül igazodik az adott ország ízléséhez. A dizájn átlép a határokon, és mégis minden országban keresi a kulturális horgonyt. A dizájnrajongók széles körét elérni, de színeinket nem egy adott árbochoz szegezni, olyan kihívás, amely gyorsan maga elé állította a választék kezelését.

Hírek

Facebook