Rasch Brand of Century 2016

Rasch Brand of Century 2016>

A Rasch márka

“Brand of Century” díjazott lett tapétabeszállítónk.

Büszkék vagyunk arra, hogy tapétabeszállítónk a Rasch cég megkapta Németországban az „Évszázad márkája” című kitüntetést. Ezzel a díjjal egy olyan elit csoportba került, ahol többek között a Porsche, Miele vagy a Haribo cég található.
Örülünk, hogy ennek a sikernek mi is részesei lehetünk!

Rasch márka
A 19. század óta van otthonunkban tapéta, hogy otthonunk legyen a világ legszebb helye. A Gebr. Rasch tapétagyár a korszak úttörőjének számít, amelynek stílusos öröksége már több mint 150 éve készít gyönyörű falfestményeket. A családi vállalkozás mára a Rasch család ötödik generációjában él. Az unokatestvérek dr. Frederik Rasch és Dario Rasch-Schulze Isfort az ötletgazdák, és folytatják azt, amit a cég alapítói 1861-ben elkezdtek: egyéni karaktert adni a szobáknak, és szépséggel és a részletekre való odafigyeléssel kívánatos kedvenc hellyé tenni.

A márka mindig is a magas minőséget, a kifinomult dizájnt, valamint a tapétaművészet terén folyamatosan új technológiákra és fejlesztésekre való törekvést képviselte. Egy helyben állni azt jelenti, hogy visszafelé kell menni, mert minden országban és évente többször születnek trendek. A családi vállalkozás évszázados gyakorlata, hogy észrevesszük őket, de egyben saját magunkat is beállítjuk. Annak érdekében, hogy a trendek könnyen és érthetővé váljanak, a márka gyorsan becsomagolta azokat könnyen érthető stílusvilágokba. A természet szerelmesei, a klasszikus zene szerelmesei, a modern hipszterek, a bevett kulturális személyiségek és azok, akik azt akarják, hogy a dolgok egyszerűen szépek legyenek, pillanatok alatt megtalálják itt az utat – és azonnal a megfelelő háttérképhez.

„A legmodernebb és leghatékonyabb falburkolatokért.” – ez volt az ígéret, amely már 1900-ban díszítette Schnell plakátjait – és ez ma is igaz. A bramschei központban egy 350 alkalmazottból álló erős csapattal együtt a filozófiát elhivatottan és nagy szenvedéllyel folytatják. Ezen túlmenően a csoport további gyártótelepekkel rendelkezik Lengyelországban és Ukrajnában, valamint irodái Oroszországban, Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, Angliában, Kínában és Ukrajnában.

Munkánk és termékeink iránti szenvedélyünk jeléül pecséttel jelöljük meg tapétáinkat. A stilizált torony, amely a cég épületének része, azt a bátorságot jelképezi, hogy merj valami újba, soha ne add fel és higgy a termékedben. Emellett a pecsét a hagyomány és a modernség kapcsolatát képviseli – mindig ezek az alapkövek, amelyekre a tapétagyár sikerreceptje épül.

Gyors szegmentáció

Ízlés, stílus és ökonómia a három szegmens neve, amely a cég szortiment szerkezetét alkotja. A szegmensek egyértelműséget, egyszerűséget és döntési hajlandóságot biztosítanak az ügyfelek számára, valamint határozott tanácsadást a kereskedők és feldolgozók számára. A koncepció megtalálható a PoS-ban, valamint a nyomtatott sajtóban és a vásáron.

A szegmens

Szépség mindenkinek és minden alkalomra – legyen az egészen kicsinek vagy nagynak, klasszikusnak vagy divatdiktátornak, fiatal lakásnak vagy idős szerelmesnek. A témák könnyen érthetők és könnyen kombinálhatók. Jól ismert mintákkal és finom effektusokkal játsszák. Vannak köztük csodálatos virágok, mint a “Florentine II”, élethű nyomatok a “Passepartout”-ban és a modern körökben, amelyek az új “My Moments”-ben nemcsak a falra, hanem a tökéletesen összehangolt dekorációs szövetekre is utat találnak.

A stílus szegmens:

A szobák élvezhetők. De a tereket is meg lehet tapasztalni. Ez azt jelenti: el a funkcionális élettől és a csodálatos kísérleti élet felé!

Stíluskollekcióinkban a dolgok pazarul csillogóak és fényesek lehetnek. Itt az olyan elbűvölő színek, mint a réz, ezüst és arany kiemelik a kifinomult falakat. Éppen ezért egy olyan high-end kollekciótól, mint a stílusszegmens “Emilia” nem tagadható meg, hogy a legfinomabb anyagokkal, színjátékkal és extravagáns egyedi darabokkal varázsolnak el bennünket.

Eladási ötlet

Az élet legszebb pillanatainak otthont adunk – és a saját négy falának adunk egy harmadik dimenziót. A szépséget érzéssel és megértéssel keltjük életre.

Eredeti weboldal: ide kattintva

további híreink