Construma 2016>

Idén először vettünk részt a az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumán, a budapesti Construma kiállításon.

Első Construma élményünk rendkívül pozitív nyomokat hagyott bennünk, ami köszönhető volt a hatalmas érdeklődésnek, amit a látogatók a standunk iránt tanúsítottak. Köszönjük!
A Style&Home Csoport összefogásának eredményeképpen megvalósult közös standunkon is megjelentünk tapétáinkkal, függönyeinkkel, ágytakaróinkkal, díszpárnáinkkal, – melyekkel tervezőik számos különböző hangulatú enteriőrt alakítottak ki.
Reméljük, hogy látogatóink számára is sok hasznos, új információval, élménnyel szolgáltunk!

Mi is a Construma?

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

GAZDAG PROGRAMKÍNÁLAT

A szakmai partnereink által szervezett programok a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. E mellett a végfelhasználók számára is vonzó bemutatók, tanácsadások, kerekasztal beszélgetések teszik színessé a kiállítás kínálatát. Bővebben ITT.

Ízelítő a programokból:

Hírek

Facebook