Az együttműködés a siker záloga – Rovitex Hungária Kft. a Construma kiállításon

Az együttműködés a siker záloga – Rovitex Hungária Kft. a Construma kiállításon>

Első Construma élményünk rendkívül pozitív nyomokat hagyott bennünk, ami köszönhető volt a hatalmas érdeklődésnek, amit a látogatók a standunk iránt tanúsítottak. Köszönjük!

A Style&Home csoport összefogásának eredményeképpen megvalósult közös standunkon megjelentünk függönyeinkkel, tapétáinkkal, ágytakaróinkkal, díszpárnáinkkal, – melyek segítségével a lakberendezők lenyűgöző enteriőrt alakítottak ki. A rendezvény szervezői, idén a “nagy” stand kategóriában a legszebb stand kitüntető elismerésben részesítettek bennünket.

Mi is a Construma?

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

Figyelmeztetés
az International Fairs Directory / Expo Guide / FairGuide.com / MULPOR Company S.R.L. és más cégekkel való együttműködés elkerüléséreA HUNGEXPO Zrt. ezúton hívja fel kiállítói figyelmét külföldi cégek csalási kísérleteire. Ilyen jellegű csalások már többször előfordultak az utóbbi években, számos ilyen tevékenységet folytató vállalat jött létre szerte a világban különböző néven. Tudomásunkra jutott, hogy az elmúlt napokban az International Fairs Directory megkereste kiállítóinkat, információszerzés céljából. Az ilyen jellegű leveleket fizetési meghagyás kísérheti.A GDPR követelményeinek mindenkor eleget teszünk, partnereink adatait soha nem adjuk ki, ezeket az elérhetőségeket a fenti cégek az internetről szerezhették meg.Nyomatékosan javasoljuk tisztelt kiállítóinknak, hogy legyenek körültekintőek ilyen levelek esetében. Kerüljék a válaszadást, fizetést és ne töltsék ki a kért űrlapokat!További kérdés esetén írjon üzenetet az info@hungexpo.hu e-mail címre!

További Híreink

Social media:

Facebook

Instagram

linkedin