Construma – 2017>

Megnyitott az idei Construma közel 700 kiállítóval, több mint 20.000 m2 területen stand!

A Rovitex Homedeco stand -ján csakúgy mint tavaly, felkészülten várjuk látogatóinkat, hogy ötleteket adhassunk és segítsünk eligazodni a lakástextilek és tapéták világában.

Találkozzunk a G pavilon 403/B stand -ján!

Mi az a construma?

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

BUDAPESTRE HOZZUK A NAGYVILÁGOT

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amely a 2021-es megújulás óta immár 21. századi környezetben várja a kiállítókat és látogatókat.

Az 1967-ben alapított Hungexpo a kezdetektől elkötelezetten és professzionálisan végzi szakkiállítások, vásárok, konferenciák szervezését. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás- és konferenciaszervezője. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területének és szolgáltatásainak kereskedelmi célú értékesítése a cég működésének másik fontos alappillére.

A Hungexpo 2005-ös privatizációja új fejezetet nyitott a cég életében. Az új tulajdonos, a francia GL events cégcsoport nemcsak a terület fejlesztését vállalta, hanem megnyitotta az utat olyan hatalmas nemzetközi konferenciák és kiállítások előtt, mint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kongresszusa, az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) éves közgyűlése, vagy a világ egyik legjelentősebb gasztronómia seregszemléjének, a Sirha-nak a megrendezése. 2016-ban és 2022-ben Budapest és a Hungexpo adott otthont a nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntőjének.

További híreink
Construma web