Családbarát munkahely, családbarát Rovitex

Családbarát munkahely, családbarát Rovitex>

A Rovitex társadalmi, vállalati és az egyénnel, a munkavállalóval szembeni felelősségvállalása tette lehetővé, hogy a 100%-ban magyar tulajdonban álló vállalat megpályázza és el is nyerje a „Családbarát munkahely”-címet. Az auditorok alapos átvilágítás, vizsgálódás után döntöttek úgy, hogy a Rovitex méltó ahhoz, hogy bekerüljön a magyarországi családbarát munkahelyek népes táborába, hiszen a cégvezetés a támogatási rendszerek alkalmazása mellett odafigyel az optimális munkaidőbeosztásra és a szabadságtervezésre is, illetve nemcsak a GYES-ről visszatérő kollégákat támogatja, de családi rendezvényeket, céges programokat is szervez. A Rovitex már tudja: egymás támogatása az, ami a közös célok eléréséhez vezet.

MI A CSALÁDBARÁT HELY TANÚSÍTÓ VÉDJEGY?

A Család-barát Magyarország Központnál hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben. Hisszük azt is, hogy mára egyre többen ismerik fel: a családi életben kiegyensúlyozott munkavállaló az elkötelezettségével az adott szervezet sikeréhez is hatékonyabban járul hozzá. A szervezeti szinten érvényesülő ilyenfajta szemlélet a munkavállalók hosszútávú megtartásában is segít, a munkaerőpiacon pedig versenyelőnyt biztosít.

A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon ez az értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, mely immár megújult formában minősíti a jelentkező munkahelyeket és szolgáltató helyeket a családbarát szempontok megvalósulása szerint.

Jelentkezzen Ön is, mert a családok sikere közös sikerünk!

KIK JELENTKEZHETNEK A TANÚSÍTVÁNYRA?

A Családbarát Hely tanúsító védjegyre a Magyarország területén működő magyar, valamint a Magyarországon működő külföldi tulajdonú szervezetek jelentkezhetnek.

Magyarország egész területéről várjuk mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek jelentkezését. Bármely területen (versenyszféra, közszféra, nonprofit szektor) tevékenykedő szervezet nyújthat be jelentkezést, hiszen a családok szempontjait mindenhol szükséges érvényesíteni.

Hírek

Facebook