Függöny az erkélyen, a teraszon és az udvaron

Függöny az erkélyen, a teraszon és az udvaron>

Függöny az erkélyen, a teraszon és az udvaron… Nyáron, amikor szeretnénk minél több időt a szabadban tölteni gyakran menekülnünk kell a nap forró és káros sugarai elől. Egy kreatív ötlet alkalmazásával, azonban nem kell feltétlenül a négy fal között töltenünk a nyári napokat.

Az erkély, a terasz vagy az udvar árnyékolására gyors és költséghatékony megoldás, ha függöny -öket szerelünk fel a közösségi terekben. Ez a lehetőség nem csak olcsó megoldás az árnyékos menedék megteremtésére, hanem szuper dekorációs funkcióval is bír.

A kültéri árnyékoló függöny segítségével jól érezheti magát nyitott teraszon vagy pergola alatt erős napsütésben is. A tető vagy tetőárnyékolás sokszor nem elég, szükséges lehet oldalirányú árnyékolásra is, amit elhúzhat akkor, ha már odatűz a nap. Az árnyékoló függönyök nem csupán árnyékot nyújtanak, hanem védik a fa kerti bútorokat a fakulástól, intim hangulatot adnak és igen dekoratívak.

A kültéri árnyékoló függöny alkalmazási területe:

  • pergola kiegészítésére, oldalának árnyékolására
  • teraszok, erkélyek, balkonok árnyékolására
  • kertben, udvaron egy-egy terület nap elleni védelmére (pl. kerti kiülő)
  • éttermek, szállodák, fürdők, sörkertek, kávézók, fagyizók teraszán
  • bárhol, ahol hangulatos oldalirányú napvédelem szükséges
A terasz árnyékoló függöny hosszú élettartamú, minőségi időjárásálló anyagból készül. Könnyen felszerelhető, a magas minőségű vízlepergető anyagaink könnyen tisztíthatóak és UV-álló tulajdonsággal is rendelkeznek.  Az árnyékoló függönyök rögzítésére többféle mód kínálkozik ringlikkel, bújtatóval, fülekkel stb.
Teraszok és pergolák oldalirányú árnyékolására a függönyös megoldáson kívül modernebb megjelenést is választhat. A fel és leengedhető árnyékoló rolószerűen használható, UV-álló és vízlepergető tulajdonságú anyagokból.

Galériánkban rengeteg ötletet és inspirációt találhatnak a függöny alkalmazásához a szabadtéri árnyékolásban, termékeink között pedig mindenki megtalálja a funkcionalitásban és design-ban leginkább hozzáillőt.

Termékek

További híreink

social media: Facebook Instagram