Hotelympia kiállítás, London

Hotelympia kiállítás, London>

Londonban is sikert aratott a Gardénia

Április 28 és május 1 között rendezték meg Londonban a szigetország legnagyobb hotel-szektor kiállítását az ExCel kiállítóközpontban, több, mint 700 kiállító cég részvételével.

A Gardénia angol belsőépítészeti-tervező céggel és további magyar kivitelezőkkel állította fel 60 nm-es standját, mely megjelenésében a kiállítás legszínvonalasabb design-foltja volt. A több száz látogató figyelmén kívül magunkra vontuk a szakma egyik legszínvonalasabb, előfizetős szaklapjának, a Caterer-nek a figyelmét is, akik interjút készítettek velünk, és két oldalas szakcikket szentelnek termékeinknek.

A Fresh RM rendezvényszervező szerint a Hotelympia 2012 új kezdeményezéseket és több látogatói interakciót ígér.

Az ötnapos vendéglátóipari szakkiállítás február 26. és jövő év március 1. között tér vissza a londoni ExCelbe az Innovation Awards díjátadóval.

A 2012-es hat döntős kategóriánként – dizájn, felszerelés, étel-ital és technológia – zárt ajtók mögött, egy Dragon’s Den-stílusú arénában mutatja be termékeit.

A Hotelympia szeretné elindítani a Hot Talent Awards rendszerét is, amelynek célja a vendéglátás jövőbeli sztárjainak megtalálása. A nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen mentorálják az iparág néhány vezető nevét, köztük Ben Spalding (a képen), a londoni Roganic étterem főszakácsa.

A versenyen 30 éven aluli indulók vehetnek részt, a részletek a www.hotelympia.com oldalon találhatók.

Az 5-ös csatorna szállodafelügyelőjét, Alex Polizzit és a Hotel du Vin munkatársát, Robert Cook-ot hirdették ki egy újabb verseny két zsűrijének. A Hotelympia Design Awardot az Egyesült Királyság legfényűzőbb és legkívánatosabb szállodai lakosztálya kapja.

A bemutatóteremben egy új, a bornak szentelt rész is helyet kap majd, miután a Hotelympia független kutatása szerint ez az az italtermék, amelyet a legtöbb válaszadó látni szeretne. Az új Wine+ szekció az új értékesítési lehetőségeket kereső borvásárlók platformja lesz.

Toby Wand, a Fresh RM csoportos kiállítási igazgatója úgy jellemezte a Hotelympia 2012-t, mint az új termékinnovációkat és ötleteket az üzletág legsikeresebb és legáttörőbb beszállítóitól.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek még mindig kihívásokkal teli idők, de a londoni olimpia megjelenésével felerősödő optimizmus és izgalom hulláma olyan nyüzsgést kelt, amelyet úgy éreztünk, kihasználtunk ezzel a műsorral” – mondta.

Ha meg szeretné tudni, hogyan reklámozza vállalkozását a Hotelympiánál, látogasson el a www.hotelympia.com oldalra, vagy forduljon Andrew Pantellihez a 020 7886 3055 telefonszámon. A webhely látogatói most ingyenes jegyért is regisztrálhatnak, így megtakaríthatják a 30 GBP belépődíjat.

Hírek

facebook