Interjú Romeisz Norberttel a német RZ – Trends, Interior, Design magazinban

Interjú Romeisz Norberttel a német RZ – Trends, Interior, Design magazinban>

Interjú: A német RZ – Trends, Interior, Design lakberendezési magazin 2021 őszi számában két oldalas interjút olvashatnak Romeisz Norberttel, a Rovitex Homedeco Kft. tulajdonos-ügyvezetőjével. Az interjúban szó esik a pandémia utáni időszakról is. Közel száz munkatárs és rengeteg alvállalkozó, 900 hazai és 40 ország 3000 üzletében forgalmazott termékpaletta; 6 külhoni leányvállalat, iroda és bemutatóterem; hamarosan 500 négyzetméteresre bővülő pécsi mintabolt; stabilan kétmilliárd forintot meghaladó éves árbevétel; 8 nyelven szerkesztett, nívós internetes honlap, vagy legújabban másfél millió, magyar szabvány szerint készülő szájmaszk – hogy bevezetésként csak csemegézzünk kicsit a nemsokára 25. születésnapját ünneplő piacvezető pécsi lakástextil-birodalom, a Rovitex Homedeco Kft. megsüvegelendő adatrengetegéből.

Közel száz munkatárs és rengeteg alvállalkozó, 900 hazai és 40 ország 3000 üzletében forgalmazott termékpaletta; 6 külhoni leányvállalat, iroda és bemutatóterem; hamarosan 500 négyzetméteresre bővülő pécsi mintabolt; stabilan kétmilliárd forintot meghaladó éves árbevétel; 8 nyelven szerkesztett, nívós internetes honlap, vagy legújabban másfél millió, magyar szabvány szerint készülő szájmaszk – hogy bevezetésként csak csemegézzünk kicsit a nemsokára 25. születésnapját ünneplő piacvezető pécsi lakástextil-birodalom, a Rovitex Homedeco Kft. megsüvegelendő adatrengetegéből.

A tulajdonos Romeisz Norbert és a Rovitex szakmai presztízse mára odáig emelkedett, hogy lassan nehéz eldönteni, ki lehet a büszkébb: ők, akik készítik és forgalmazzák e kiemelkedő termékpalettát, vagy azok, akiknek az enteriőrjét az ő márkáik ékesítik. Amely márkanevek önmagukban is rendkívül számosak, ám legismertebbként talán elég, ha csak a száz esztendeje töretlen népszerűségű függönykészítő Gardénia rovitexes „visszamagyarítását” emeljük ki a sorból.
 

RZ Trends magazin

Hírek

Facebook