Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak>

Immáron ötödik alkalommal nyertük el a Superbrands elismerést Gardénia márkánkkal. Az elismerés ma már a kiváló minőséget és biztonságot képviseli, azt a több mint 20 éves stabilitást, melyet vállalatunk is legfőbb értékei között tart számon.

A Superbrands nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a márkák szakmai és pénzügyi előszűrése után, a bizottság értékelése 2017-ben is kiegészült a GfK Hungaria Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nem csak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinknak, ügyfeleinknek és partnereinknek a mindennapi választáshoz. „A szakmai zsűri és a fogyasztók által kapott visszajelzések megerősítenek minket abban, hogy az elmúlt több mint 20 évben dinamikusan fejlődő Rovitex továbbra is kiváló minőséget képvisel” – mondta el Romeisz Norbert, a vállalat ügyvezető igazgatója. „Köszönjük az elismerést és a bizalmat, melyhez partnereink és vásárlóink visszacsatolása is elengedhetetlen volt!”