#összefogás2021: ingyenes kiszállítás*

#összefogás2021: ingyenes kiszállítás*>

Most mindent ingyen szállítunk 10.000Ft felett!

A koronavírus járvány gazdasági és társadalmi hatásai minden embert, céget és szervezetet mélyen érintenek. Fontos, hogy saját problémáink mellett ne feledkezzünk meg azokról sem, akiket eleve nagyon nehéz helyzetben értek a világjárvány következményei: akiknek nincs biztonságot adó otthonuk, akiknek nincsenek tartalékai.

Azért döntöttünk úgy, hogy ingyen biztosítjuk a nálunk megrendelt termékek kiszállítását, mert ezzel is szeretnénk a jelenlegi súlyos járványhelyzetben is minél több embert a jelenlegi helyzetben a legbiztonságosabbnak számító online vásárlás felé terelni. A  Rovitex üzletei a jelenleg hatályos előírásoknak megfelelően zárva tartanak, most az a fontos, hogy lehetőleg minél többen maradjanak otthon, elősegítve az emberi érintkezések, találkozások lehető legnagyobb mértékű csökkentését. Felelős nagyker és e-kereskedőként a mostani helyzetben ezzel tudjuk a legjobban segíteni az ország működését

A járványhelyzet miatt 2021 március 8. óta életbe lépett általános boltzár nyomán idén februárhoz képest mintegy harmadával, a tavaly márciusi forgalomhoz képest viszont másfélszeresére nőtt az új vásárlók aránya online rendelés esetén.

Ingyenes szállítás

Te is szeretsz online vásárolni? Nem meglepő, hiszen az online vásárlással nem csupán időt takarítasz meg, de egy csomó energiát és pénzt is. Bár az internetes vásárlásnak számos előnye van, van valami, ami sokakat eltántorít. Ez pedig nem más, mint a szállítási költség, amely miatt még a legelőnyösebb vásárlás sem lesz annyira vonzó. Biztosan ismerős a helyzet, amikor rengeteg pénzt spórolsz egy-egy vásárlás során, viszont az összeget, amit így megtakarítottál a postaköltségre kell költened. Viszont nem kell, hogy ez minden esetben így legyen. Itt összegyűjtöttük neked a webáruházakat, ahol a szállítás ingyenes. Ne habozz hát és nézd át az ingyenes szállítást kínáló webáruházak listáját.

​Cégünk a GLS futárszolgálattal áll szerződésben.
Ingyen kiszállítás 10.000 Ft rendelési összeg felett vehető igénybe, illetve ekkor válik aktívvá az opció!

Termékeinket az online shopban itt találja:

https://partner.rovitex.com/HU/

Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat:
https://www.rovitex.com/elerhetosegek/

GlS futárszolgálat

https://gls-group.com/HU/hu/home