Függönyre hangolva augusztus 26-27-én a Zsolnay Kulturális Negyedben!

Függönyre hangolva augusztus 26-27-én a Zsolnay Kulturális Negyedben!>

Kedves őszi Látogatónk!

Szeretettel meghívjuk őszi “Függönyre hangolva” című kiállításunkra, melyen bemutatjuk a legfrissebb trendeket és legújabb őszi kollekciónkat.

Időpont: 2012. augusztus 26-27.

Helyszín: Zsolnay Kulturális Negyed 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos utca 37.

Nyitva: augusztus 26-án (vasárnap) 9:00-18:00 és 27-én (hétfő:) 9:00-17:00-ig.

A kiállításon bemutatjuk – többek között – a 100 éves magyar függöny márka, a Superbrands díjas Gardénia legújabb őszi kollekcióját:

– Méteráru, darabáru újdonságainkat

– Galant Gardinen kollekciót

– Vossen frottír termékeket

– és legdivatosabb tapétáinkat

Gardénia

A Gardenia márka 100 éves múltra tekint vissza, 2011-ben pont 100 éves lett, és 2012 -ben vásárolta meg a Rovitex Homedeco Group tulajdonosa, Romeisz Norbert.

A Gardenia Csipkefüggönygyár Nyrt. győri cég volt az új évezredig. Függönyöket gyártott és forgalmazott elsősorban Magyarországon, de erős export tevékenységgel rendelkezett számos, főként európai ország felé.

Jövőképünk

“Elkötelezett csapatunk és stabil hátterünk révén megőrizzük hazai piacvezető és régiós meghatározó szerepünket a lakás-, hotel-, és intézményi textíliák szolgáltatójaként meglévő és az új csatornákon keresztül elért leendő partnereinkkel. “

Munkám során folyamatosan utaztam, mind belföldön, mind külföldön. A nyugati fejlődést látva az lett a vezérelvem, hogy az ottani tapasztalatokat, trendeket, fejlődést a hazai piacon is megvalósítsuk. Küldetésünknek tartom partnereinknek nyugati minőségű szolgáltatást nyújtani, útmutatást adni, példát mutatni az újításokkal, és mindezek által magasabb színvonalra emelni a hazai lakástextil-kultúrát.

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy miközben professzionális üzleti kapcsolatokra törekedtünk, számos partnerünkkel baráti, családias kapcsolat alakult ki.

Készülünk a digitális, felgyorsult világ és kereskedelem kihívásainak cég szinten eleget tenni. Vallom, hogy ezáltal is olyan kínálatot és üzleti mintát tudunk nyújtani partnereinknek, amelyek stabilitást, piaci előnyöket és vállalkozásuk gyarapodását eredményezik.

Romeisz Norbert tulajdonos-ügyvezető

Ismerjen meg minket!

Hírek

Facebook link