Rovitex a Construma-Otthon design kiállításon 2018-ban is!

Rovitex a Construma-Otthon design kiállításon 2018-ban is!>
Construma kiállítás:

Keressen bennünket a G pavilon 103/C standon!
2018. április 11-15.

A Construma

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

BUDAPESTRE HOZZUK A NAGYVILÁGOT

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amely a 2021-es megújulás óta immár 21. századi környezetben várja a kiállítókat és látogatókat.

Az 1967-ben alapított Hungexpo a kezdetektől elkötelezetten és professzionálisan végzi szakkiállítások, vásárok, konferenciák szervezését. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás- és konferenciaszervezője. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területének és szolgáltatásainak kereskedelmi célú értékesítése a cég működésének másik fontos alappillére.

A Hungexpo 2005-ös privatizációja új fejezetet nyitott a cég életében. Az új tulajdonos, a francia GL events cégcsoport nemcsak a terület fejlesztését vállalta, hanem megnyitotta az utat olyan hatalmas nemzetközi konferenciák és kiállítások előtt, mint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kongresszusa, az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) éves közgyűlése, vagy a világ egyik legjelentősebb gasztronómia seregszemléjének, a Sirha-nak a megrendezése. 2016-ban és 2022-ben Budapest és a Hungexpo adott otthont a nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntőjének.

A 2021-ben zárult revitalizációs program eredményeképpen megújultak a Hungexpo pavilonjai, emellett két új kiállítási pavilon és egy világszínvonalú kongresszusi központ épült. A főváros és az ország egy minden igényt kielégítő, korszerű kiállítási és konferencia helyszínnel gazdagodott, amely tovább erősíti a Hungexpo piacvezető szerepét itthon és a régióban. Ganczer Gábor vezérigazgató a főváros kereskedelmi és turisztikai életében betöltött innovatív vezetői szerepének elismeréseként 2019-ben átvehette a Budapestért díjat.

A megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ európai színvonalú környezetet kínál a kiállítóknak, konferencia szervezőknek és a látogatóknak.

Hírek

Facebook