SZERETJÜK A KIHÍVÁSOKAT!>

A Rovitex Homedeco Kft. 25 éve alapított magyar vállalat, lakástextilek (függönyök,
kárpitanyagok) gyártásával, kereskedelmével, illetve színházak, szállodák, bankok
és textilrekonstrukciós munkák komplett kivitelezésével foglalkozik.

Cégcsoportunk több mint 100 főt foglalkoztat, az általunk gyártott termékek több mint
50%-át export piacokon értékesítjük. Saját varrodával dolgozunk és a kivitelezéseinket
saját szakember gárdánk végzi, így biztosított partnereink számára a kiváló minőség,
a határidők szigorú betartása és az after sales tevékenység.

A tavalyi évben sikeresen befejeztük a Budavári Palota Szent István termének textilrekonstrukcióját, a díszfüggönyök elkészítését, az ülőbútorok kárpitozását és aranyhímzését, illetve a 22 karátos aranyszálból készített falburkolatok kivitelezését.

Ezen csodálatos alkotás után a Rovitex nyerte el a Magyar Állami Operaház textilmunkáinak kivitelezésére kiírt tendert, amely magában foglalta az anyagok elkészítése mellett a kárpitozási és kivitelezési munkálatokat is. A sikeres kivitelezés közös alkotómunka eredménye, a beépített textíliák kizárólag
természetes alapanyagokból készültek korszerű kikészítéssel, lángmentesítve és a tartósság miatt teflonnal kezelve.

Külön említést érdemelnek az aranyfonalból, egyedi kézi munkával, iparművészek által készített paszományok, kikötők és az impozáns színpadfüggöny díszítő elemei. Cégünk folyamatosan bővíti a gyártó kapacitását, nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a Pécsi Tudományegyetemmel közösen fejlesztettünk ki egy antibakteriális textil bevonatot, aminek a nagyüzemi gyártása a nyár folyamán kezdődik el.

Szívesen dolgozunk együtt és nagy hangsúlyt fektetünk a tervezőkkel és a kivitelezőkkel való konstruktív együttműködésre, cégünk erőssége a kiváló szakembereinken túl, hogy a prémium és luxus kivitelezések mellett a saját hazai gyártásnak köszönhetően az alacsony költségvetésű projektekre is tudunk korrekt megoldást ajánlani a megbízóink igénye szerint.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt időben számos presztízs beruházás mellett Magyarországon és a szomszédos országokban több mint 30, többségében 4-5*szálloda kivitelezését is elvégezhettük a megrendelőink megelégedésére, ezek közül az utolsó, a múlt héten átadott a Balaton északi partjának első 5* szállodája, a LUA Resort Balatonfüreden.

7631 Pécs, Reménypuszta 8.
rovitex@rovitex.com
+36-72-547-100

 

Hírek

Az új kollekcióról itt tájékozódhat részletesebben: katalógusok

Facebook

Instagram