Új, 2020 tavaszi katalógusunkat itt éri el.

Mindannyian varázslók vagyunk, amikor egy lakásból, házból otthont teremtünk magunknak. Ahogyan megtaláljuk azokat a színeket, stílust és dekorációkat, amik a négy falat hangulatossá,
a helyet pedig olyan biztos ponttá teszik életünkben, ahol nem csak lakunk, hanem minden pillanatot élvezünk. Mert emlékekkel, nevetésekkel, meghitt ünnepekkel és jókedvű születésnapokkal töltjük meg.

Mi vagyunk azok, akik az apró részletek, kiegészítők gondos válogatásakor, nem csak tárgyakat látunk, és tartunk a kezünkben, hanem rögtön érzésekkel töltjük meg őket.
Elképzeljük, ahogyan a vázába egy hatalmas meglepetés csokor kerül a párunktól, ahogyan a fotelbe jól esően bekuckózunk a gyermekünkkel, és ölelésünkkel többet mondunk el ezer szónál.

Magunk előtt látjuk, ahogyan egy jó hangulatú családi vacsora után fáradtan ugyan, de annál nagyobb örömmel szedjük le a terítéket, és egy pillanatra a függönyre tekintünk.
Jól eső érzés fog el bennünket, hogy a legszebbet és legjobbat választottuk, mert visszafogott eleganciájával, csodálatos anyagával, színével és mintájával gyönyörűen keretezi ablakunkat, és ünnepivé teszi étkezőnket.

A varázs akkor tökéletes, ha a részletek egyediek, hűen tükrözik személyiségünket, és azt üzenik számunkra, illetve a családunk számára, hogy a legjobb helyen vagyunk.
Mert nem csak színek, minták, tárgyak vesznek minket körül, hanem kedves „segítők”, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy a hétköznapjainkban is megtaláljuk a csodát!


Éjszaka álmodunk, nappal terveket szövögetünk. A helyiség, amelyik e kettőt összeköti, és este édes reményeket kelt bennünk, reggel pedig izgatott vágyakozással tölt el minket, a hálószobánk. A nyugodt, kellemes környezet, a finom részletek, az, hogy a világot kizártuk ugyan, de az ablakon kitekintve bármikor a részesei lehetünk, hihetetlen távlatokat nyit meg számunkra.
Az itt zavartalan pihenéssel, kikapcsolódással töltött órák teszik ugyanis lehetővé, hogy a hétköznapokban energikusak, erősek, rendíthetetlenek legyünk, ennek köszönhetően pedig fantasztikus dolgokat vigyünk véghez.

Hogy ezt a szenvedélyes erőt mindig érezhessük, amikor a hálószobánkba lépünk, az kell, hogy úgy válogassuk meg a helyiségbe kerülő tárgyakat, kiegészítőket, hogy nem csak hangulatot, hanem harmóniát is teremtsünk. Hiszen minden, ami körülvesz bennünket, személyiségünket tükrözi vissza, lelkünk mélységét, végtelenségét, gazdagságát. És pontosan ez az, amit egy dekorációban, függönyben viszontláthatunk, a teljes egészben ugyanúgy, mint a finom részletekben: az anyag lágy esésében, a mintákban, motívumokban.

Bármikor elég egy pillantást vetni rájuk, és rögtön eszünkbe jut az örömteli pillanat, mikor a szobát terveztük, amikor egy üzletben megláttuk a tökéletes függönyt, párnát vagy szőnyeget.
Az öröm, amit ilyenkor érzünk, nem csak abból fakad, hogy csodás világot teremtettünk magunknak, hanem abból is, hogy valami szépet hoztunk létre, ami nem csak a jelent, de a jövőt is megédesíti.