Munkám során folyamatosan utaztam, mind belföldön, mind külföldön. A nyugati fejlődést látva az lett a vezérelvem, hogy az ottani tapasztalatokat, trendeket, fejlődést a hazai piacon is megvalósítsuk. Küldtetésünknek tartom partnereinknek nyugati minőségű szolgáltatást nyújtani, útmutatást adni, példát mutatni az újításokkal, és mindezek által magasabb színvonalra emelni a hazai lakástextil-kultúrát.

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy miközben professzionális üzleti kapcsolatokra törekedtünk, számos partnerünkkel baráti, családias kapcsolat alakult ki.

Készülünk a digitális, felgyorsult világ és kereskedelem kihívásainak cég szinten eleget tenni. Vallom, hogy ezáltal is olyan kínálatot és üzleti mintát tudunk nyújtani partnereinknek, amelyek stabilitást, piaci előnyöket és vállalkozásuk gyarapodását eredményezik.

Rohamos fejlődés következményeként sorban nyíltak meg külföldi leányvállalatok:

  • 2004-ben Horvátországban,
  • 2005-ben Csehországban
  • 2006-ban Németországban a Galant Gardinen megvásárlásával
  • 2007-ben Szlovákiában
  • 2008-ban Romániában
  • 2011-ben Szerbiában.

2016-ban pedig az iráni piacra lépett be a vállalat. Ma már a világ több mint 25 országába exportál, a termékek olyan távoli helyekre is eljutnak, mint Kanada, Ausztrália vagy Japán.

2014-ben zöldmezős beruházásként megépült az új, modern, 4 000 négyzetméteres gyártó- és logisztikai központ Pécsett.

A termékkínálatban megtalálhatók a függönyök, ágytakarók, takarók, plédek, díszpárnák, ülőpárnák, szőnyegek, frottírtermékek, tapéták, bordűrök, gyermektermékek, szállodai-, éttermi- és közületi termékek, függöny kiegészítők.

Pécsi központban több mint 70 embernek kap munkát. A leányvállalatok irodáiból és a piaci területekről pedig további 50 fő erősíti a csapatot, valamint azok az alvállalkozók, akik kizárólag a Rovitex megbízásait teljesítik.

Az európai gyártóközpont mellett a cég saját termelő és minőségellenőrző kapacitással rendelkezik Törökországban és Kínában is.

A Rovitex, Európa-szerte számos hazai és multinacionális barkács- és bútorkereskedelmi áruházlánc megbízható beszállítója.