Frissítés:
2020.04.29.

 

 • Tisztelt Partnerünk!A nagy érdeklődésre való tekintettel a lakossági szájmaszk árusítással kapcsolatban megállapodtuk a Sipo patikákkal, így a jövőben 100 db alatti mennyiség a SIPO Patikák vásárolható meg, személyesen vagy webshopon keresztül, ahová a szájmaszkok szállítását a Rovitex folyamatosan biztosítja.
  Nagyobb megrendelések esetén ügyfélszolgálatunk változatlanul áll rendelkezésükre (E-mail: vevoszolgalat@rovitex.com Tel: 72/547-100)

  Vigyázzunk egymásra!
  A Rovitex csapata

 • Tisztelt Partnereink! A koronavírus járvány hosszabb elhúzódása szükségessé teszi a maszkok viselését, hogy minél inkább tudjunk vigyázni magunkra és egymásra. Vállalatunk a járvány kezdetén átállt a maszkok gyártására, eddig csaknem 800.000 db maszkot gyártottunk le, teljesítettük Pécs város 150.000 db szájmaszk megrendelését, és még számos kiemelt egészségügyi, közintézmény és ipari üzem rendelését.

   

  Mostantól lehetőséget biztosítunk kisebb vevői megrendeléseknek, a lakosságnak is, meghatározott körülmények között, vigyázva mind kollegáink, mind vevőink egészségére.

   

  Kétféle maszkot kínálunk, mindkettő alapanyaga a PTE által bevizsgált, a Magyar Szabványnak megfelelő, magyar gyártmányú: a Medicare maszk (1-es), valamint  Technikai maszk (3-as). Maszkjaink többször használhatóak, moshatóak, fertőtleníthetőek.

   

  A Technikai maszk kifejlesztése nemrégen történt meg, alapanyagául egy olyan 3 rétegű, kis átlagos pórusméretű polietilén szövet szolgál, amely jól ellenáll a mosási és fertőtlenítési körülményeknek. A maszk puha felülete miatt folyamatos használat mellett is kényelmes és kellemes viselet, a nedvességet és a kondenzált párát jól elvezeti. A magas minőségű technikai alapanyagnak köszönhetően a többször használatos szövetmaszkok között kiemelkedő védelmet és komfortérzetet biztosít.

  Továbbra is szívügyünknek tekintjük a maszkok gyártását, jelentős varrodai kapacitással állunk megrendelőink rendelkezésére. Az előre jelzett májusi tetőzésre felkészültünk, raktárkészleteinket feltöltöttük.

   

  További részletekért és megrendeléssel keresse ügyfélszolgálatunkat: e-mail: vevoszolgalat@rovitex.com, Tel: 72/547-100

   

  Várjuk megtisztelő megrendeléseiket!

  Vigyázzunk egymásra!

2020.04.23.
Rovitex Hungária Kft

 • A RoviMed szájmaszkok 4 típusa:
 1. Medicare: speciális orvosi felhasználásra tervezett, 100%-os pamut alapanyagból készült műtéti szájmaszk.
  – Használati útmutató
  – Megfelelőségi nyilatkozat
 2. Low pore: speciális szövésű, kis átlagos pórusmérettel (50 mikrométer) rendelkező, PES-alapanyagból készülő műtéti szájmaszk.
  – Használati útmutató
  – Megfelelőségi nyilatkozat
 3. Technikai: kis átlagos pórusmérettel (100-150 mikrométer), jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkező, PES-alapanyagból készülő műtéti szájmaszk.
  – Használati útmutató
  – Megfelelőségi nyilatkozat
 4. Acril: akrilbevonattal rendelkező, 1 mikrométer alatti átlagos pórusmérettel jellemezhető műtéti szájmaszk.
  – Használati útmutató
  – Megfelelőségi nyilatkozat

 

Elérhetőségeink